Back to All Events

Puiden istutusseremonia (maksuton tapahtuma)

Päivän teemana on luonnonsuojelu, vihreät arvot sekä hyvän tekeminen Tampereen kaupungille. Avajaisten tähtihetki on muistopuiden istuttaminen Vuoreksen asuinalueelle, jota seuraa massiivinen flashmob-numero. Flashmob-tanssinumeroon osallistuu Danny’s Bollywood Dance Crew’n oppilaita ja iltapäiväkerholaisia. Raikkaan ja hauskan tanssituokion jälkeen on vuorossa Intian suurlähettilään Ms Vani Raon puheenvuoro.  Tapahtumaan osallistuvat lapset saavat mukaansa teemaan kuuluvia pikkulahjoja kotiin vietäväksi.

Puiden istutusseremonia alkaa klo 17.30 Virolaisenpuistossa (Sartrenkuja 4, Tampere). Seremonia jatkuu Vuoreksen koululla (Rautiolanrinne 2, 33870 Tampere) klo 18.00 flashmobin ja tanssin merkeissä. 

Later Event: May 22
Elokuvailta (maksuton tapahtuma)