Europe's Biggest Bollywood Dance Competition
May
18
7:00 PM19:00

Europe's Biggest Bollywood Dance Competition

Euroopan parhaimmat Bollywood-artistit ja -ryhmät kilpailevat keskenään Euroopan parhaan tittelistä! He esiintyvät Tampereella Kulttuuritalo Laikussa. Tänä vuonna myös lapset pääsevät kilpailemaan omassa luokassaan.

Rekisteröityminen on nyt auki, ilmoita ryhmäsi tai sooloesityksesi mukaan.

Tapahtuman aikataulu tarkentuu myöhemmin.

View Event →

Show Night
May
27
6:00 PM18:00

Show Night

Show Night kerää yli 200 esiintyjää samalla lavalle. Nauti visuaalisesti upeasta ja yllättävästä showsta, joka antaa lapsille ja aikuisille mahdollisuudensa näyttää osaamistaan.


Tämän vuoden show'ssa katsojat pääsevät nauttimaan Dannyn Bollywood Dance Crewin oppilasryhmien (Suomi), Ruel Dausan Varindanin (Filippiinit), Ravi Varman (Intia), Amit Patelin (USA), Anna Dimitratoun (Kreikka), Sumon Rudram (Kreikka) ja Divya Jeniferin (Intia) esityksistä. 

Osta lippusi tämän vuoden upeimpaan iltaan Lippu.fi:n tai Tiketin kautta.

View Event →
Bollywood Bash
May
26
to May 27

Bollywood Bash

  • Union Work & Leisure Club (map)
  • Google Calendar ICS

Jos et ole vielä valmis menemään nukkumaan, nauti Club Unionissa Bollywood-teemaillasta nauttien erikoisdrinkeistä ja kuunnellen parhaita länsimaisia ja Bollywood-hittejä!

Sisäänpääsymaksu 7 e.

View Event →
Elokuvailta (maksuton tapahtuma)
May
22
6:00 PM18:00

Elokuvailta (maksuton tapahtuma)

Elokuvailta on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua intialaisten elokuven maailmaan! DBDC:n tanssistudiolla järjestettävässä avoimessa ja maksuttomassa tapahtumassa esitetään suosittu Bollywood-elokuva. Elokuvan aikana on studiolla myös mahdollisuus ostaa kasvisravintola Gopalin herkkuja, joten muista ottaa käteistä mukaan! Myös omat eväät ovat sallituja. Tapahtuma on perheystävällinen. 

View Event →
Puiden istutusseremonia (maksuton tapahtuma)
May
21
5:30 PM17:30

Puiden istutusseremonia (maksuton tapahtuma)

Päivän teemana on luonnonsuojelu, vihreät arvot sekä hyvän tekeminen Tampereen kaupungille. Avajaisten tähtihetki on muistopuiden istuttaminen Vuoreksen asuinalueelle, jota seuraa massiivinen flashmob-numero. Flashmob-tanssinumeroon osallistuu Danny’s Bollywood Dance Crew’n oppilaita ja iltapäiväkerholaisia. Raikkaan ja hauskan tanssituokion jälkeen on vuorossa Intian suurlähettilään Ms Vani Raon puheenvuoro.  Tapahtumaan osallistuvat lapset saavat mukaansa teemaan kuuluvia pikkulahjoja kotiin vietäväksi.

Puiden istutusseremonia alkaa klo 17.30 Virolaisenpuistossa (Sartrenkuja 4, Tampere). Seremonia jatkuu Vuoreksen koululla (Rautiolanrinne 2, 33870 Tampere) klo 18.00 flashmobin ja tanssin merkeissä. 

View Event →